mandag 27. oktober 2008

Julekalender


Julekalender laget av fire minikommoder i treverk fra cchobby. Først limte jeg de fire kommodene sammen og grunnet med hvit akrylmaling. Deretter dekorerte jeg den med forskjellige pynteark, gammelt notepapir og collagebilder. I denne prosessen benyttet jeg decoupagelim. Tallene som er gullfarget er selvklebende og ment til bruk i klokkelaging. Andre tall er diverse Thickers. 

7 kommentarer:

Anita Hagen sa...

Hei Hanne. Jippiii, endelig var bloggen på plass. Gleder meg til å se alt det lekre du skaper, samlet på en plass. Har selvsagt lagt deg til i linksamlingenm min.

Takk for PM'en :-)

Åsså var et alt det lekre du lager da. Gosjameg, dette er eyecandy, Hanne. Den siste her, kalenderen... å herremilde så lekkert, åsså sååå knallgod idé. Som sagt, jeg gleder meg til å "flytte inn her".

Ha en strålende høstdag videre!

Klem fra Anita

Gunn (Merete) sa...

Denne kalenderen er bare råstilig. Jeg er imponert over det du klarer å få til og veldig sans for din vintagestil.
Kommer innom ofte her, det er jeg sikker på, og du blir lagt til min inspirasjonsliste.
Gratulere med blog.

Anonym sa...

Grattis til deg Hanne med egen blogg! Du lager masse nydelige kort og det skal bli veldig spennende å følge med hos deg!

Vet du - har laget kort med det nyyydelige arket jeg fikk av deg - gleder meg til å legge det ut i bloggen min!!

Jeg legger deg til hos meg jeg - og du må gjerne gjøre det samme!:-)

Klem fra Maria:-)

Tonje sa...

Kuuuult!! Du har fått deg blogg! Endelig. Verden trenger å se hva du lager har nå jeg alltid ment, så det er flott at du endelig er klar for å vise deg frem!!
Den julekalenderen var jo fantastisk flott da! Åå så jeg fikk lyst å lage sånn og gi til meg selv, så kunne gubbelure legge noe i hver eneste skuff. Hihi! Den var i alle fall rålekker!!!!
Jeg legger deg til i samlingen min av inspirerende kvinner og menn.

Tracy sa...

This is adorable! I need to make these for my girls. They would love them for earrings or candy treats. Thanks for sharing your amazing creations with us! Tracy

Unknown sa...

Så herlig at du har fått deg blogg vennen. Også FOR en start, her var det jo utrolig mye lekkert allerede. Og den adventkalenderen var jo bare genial.

Klem fra Annie

HegeT sa...

"Gubbendala".......for en fantasi du har...!!!!!
Og for en utrolig lekker og artig måte å lage julekalender på....*dån*

Må nok arrangere et lite "kurs" du Hanne.....

Klem
HegeT